Już teraz zaprenumeruj archiwalne wydanie naszego czasopisma.
Gospodarka Mięsna nr 02.2020
Już teraz zaprenumeruj archiwalne wydanie naszego czasopisma.
Gospodarka Mięsna nr 01.2020
Już teraz zaprenumeruj archiwalne wydanie naszego czasopisma.
W sam raz na grilla – kaszanka gryczana od ZM Pekpol
Kaszanka gości na polskich stołach od wieków, a od kilku lat coraz częściej pojawia się na grillu, pikniku, a nawet wytwornych bankietach. Ta przygotowana przez ZM Pekpol w linii Super Grill jest wyrazista w smaku, dzięki kompozycji naturalnych przypraw.
Odpowiednio przygotowana kaszanka gryczana jest nie tylko aromatyczna, ale stanowi źródło dobrze przyswajalnego żelaza i magnezu. To produkt, który można przyrządzić na wiele sposobów. Jest idealna na grilla, ale świetnie smakuje także przyrumieniona na patelni lub w piekarniku, z cebulką, jabłkiem, boczkiem lub pomidorami. Niektórzy serwują ją z jajkiem i pieczarkami. Jej charakterystyczny smak i aromat to zasługa kaszy gryczanej i dodatku naturalnych przypraw.
Gospodarka Mięsna nr 12.2019
Już teraz zaprenumeruj archiwalne wydanie naszego czasopisma.
Gospodarka Mięsna nr 11.2019
Już teraz zaprenumeruj archiwalne wydanie naszego czasopisma.
Gospodarka Mięsna nr 10.2019
Już teraz zaprenumeruj archiwalne wydanie naszego czasopisma.
Gospodarka Mięsna nr 09.2019
Już teraz zaprenumeruj archiwalne wydanie naszego czasopisma.
Gospodarka Mięsna nr 08.2019
Już teraz zaprenumeruj archiwalne wydanie naszego czasopisma.
Gospodarka Mięsna nr 07.2019
Już teraz zaprenumeruj archiwalne wydanie naszego czasopisma.