Konferencja on-line PFPŻ ZP

Aktualne wyzwania dla rynku żywnościowego – wybrane działania Prezesa UOKiK i KOWR

oraz doświadczenia przedsiębiorców

Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” zapraszają do udziału w konferencji pt.: Aktualne wyzwania dla rynku żywnościowego – wybrane działania Prezesa UOKiK i KOWR oraz doświadczenia przedsiębiorców, która odbędzie się w dniu 21 marca 2024 r.na platformie Zoom.

Patronem medialnym konferencji jestGospodarka Mięsna.

Formularz rejestracyjny kliknij tutaj

W PROGRAMIE:

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów ochrony środowiska oraz działów prawnych!

Kontakt: Monika Jonczak; e-mail: m.jonczak@pfpz.pl