zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej pt.:
„Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym”
14 listopada 2019 r., Hotel Marriott, Warszawa
25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”
W programie:
- Stosowanie aromatów w żywności konwencjonalnej oraz w żywności dla dzieci
- Zanieczyszczenia mikrobiologiczne przypraw stosowanych w produkcji żywności
O organach nadzoru rynku, czyli konsekwencje wprowadzenia ustawy z dnia 13 kwietnia 2016 r.o systemach oceny zgodności i nadzoru rynku
- Kontrola opakowań przez przedsiębiorców sektora spożywczego
- Przegląd wiodących standardów stosowanych przez producentów żywności
- Połączenie Inspekcji Handlowej z Inspekcją Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych
Kto powinien wziąć udział w konferencji?
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.
Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl
W przypadku pytań proszę o kontakt:
Monika Jonczak, dyrektor ds. marketingu
tel.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl