Wystartował FOODPARTNER, program edukacyjny dla firm branży spożywczej

Satysfakcja pracowników jest kluczowym elementem efektywności firmy. Co zrobić, aby zatrzymać najlepszych i nie pozwolić na ich odejście? Jak umiejętnie rozwiązywać problemy w zespole, by zwiększać produktywność, minimalizować koszty i podnosić zyski?

Grupa Doradczo-Szkoleniowa FALCO wraz z początkiem września zainicjowała program edukacyjny FOODPARTNER dedykowany firmom branży spożywczej. W ramach programu powstanie Ogólnopolski Raport efektywności i satysfakcji pracowników branży spożywczej oraz liczne publikacje poradnikowe. Badanie efektywności zostanie przeprowadzone wśród 100 wiodących, polskich firm branży spożywczej.

Celem programu jest zwrócenie uwagi na zarządzanie zakładem produkcyjnym w oparciu o ciągłe doskonalenie, przy jednoczesnym szacunku do załogi i rozpatrywaniu potrzeb klienta.

Partnerami programu FOODPARTNER zostali: Czasopismo Gospodarka Mięsna, Portal Jedzenie.info.pl,  Miesięcznik Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny oraz Magazyn Przemysłu Rybnego.

Więcej informacji na stronie: www.foodpartner.falco.edu.pl