Satysfakcja pracowników jest kluczowym elementem efektywności firmy. Co zrobić, aby zatrzymać najlepszych i nie pozwolić na ich odejście? Jak umiejętnie rozwiązywać problemy w zespole, by zwiększać produktywność, minimalizować koszty i podnosić zyski?
Grupa Doradczo-Szkoleniowa FALCO wraz z początkiem września zainicjowała program edukacyjny FOODPARTNER dedykowany firmom branży spożywczej. W ramach programu powstanie Ogólnopolski Raport efektywności i satysfakcji pracowników branży spożywczej oraz liczne publikacje poradnikowe. Badanie efektywności zostanie przeprowadzone wśród 100 wiodących, polskich firm branży spożywczej.
Celem programu jest zwrócenie uwagi na zarządzanie zakładem produkcyjnym w oparciu o ciągłe doskonalenie, przy jednoczesnym szacunku do załogi i rozpatrywaniu potrzeb klienta.
Partnerami programu FOODPARTNER zostali: Czasopismo Gospodarka Mięsna, Portal Jedzenie.info.pl, Miesięcznik Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny oraz Magazyn Przemysłu Rybnego.
Więcej informacji na stronie: www.foodpartner.falco.edu.pl