KONFERENCJA ON-LINE
23 marca 2023 r.
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” do udziału w konferencji on-line pt.: „Prawo pracy 2023 – aktualne wyzwania dla rynku żywnościowego”, która odbędzie się w dniu 23 marca 2023 r. w godz. 10:00-14:00 na platformie ZOOM. Partnerem merytorycznym konferencji jest Rycak Kancelaria Prawa Pracy i HR.
Informacja na temat konferencji kliknij tutaj
Formularz rejestracyjny kliknij tutaj
Program:
- Wyzwania związane z wdrożeniem dyrektywy work-life balance
Marcin Stanecki, Dyrektor Departamentu Prawa Pracy Ministerstwo Rodziny i Polityki Społecznej - Zmiany w zakresie prewencyjnych badań trzeźwości pracowników oraz na zawartość narkotyków
dr Magdalena Rycak, radca prawny w Rycak Kancelaria Prawa Pracy i HR - Nowe zasady wprowadzania i stosowania pracy zdalnej
dr Artur Rycak, adwokat w Rycak Kancelaria Prawa Pracy i HR - Zmiany w umowach na czas określony i umowach na okres próbny
Anita Gwarek, Departament Prawny Głównego Inspektoratu Pracy - Zatrudnienie cudzoziemców
r.pr. Magdalena Osińska – Dyrektor Działu Prawnego PFPŻ ZP
- Rola lidera w zmiennej rzeczywistości
Andrzej Borczyk, Dyrektor Zarządzający HR w Grupie CCC
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla Zarządów, Działów Prawnych i HR.
Informacja na temat konferencji na stronie www.pfpz.pl
Zapraszamy do udziału w konferencji!