Polska Federacja Producentów Żywności zaprasza do udziału w VIII AKADEMII FOOD-LEX – jakość i bezpieczeństwo żywności

„VIII AKADEMII FOOD-LEX – jakość i bezpieczeństwo żywności”

22-23 maja 2019 r., Hotel Manor House SPA w Chlewiskach k. Radomia

25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”

Podczas konferencji zostaną przedstawione aktualne i istotne informacje dotyczące przepisów regulujących jakość i bezpieczeństwo żywności.

W programie m.in.:

  • dodatki
  • zanieczyszczenia
  • opakowania
  • zmiany przepisów

Jak zwykle gwarantujemy najlepszych wykładowców, nieograniczoną możliwość dyskusji w czasie wykładów oraz podczas uroczystej kolacji!

Kto powinien wziąć udział w konferencji?

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnych za sprawy legislacyjne.

Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl

W przypadku pytań proszę o kontakt:

Monika Jonczak, Dyrektor Marketingu

 tel.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl