Konferencja szkoleniowa PFPŻ ZP
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej
„Produkcja środków spożywczych – istotne kwestie legislacyjne”
26 marca 2020 r., Hotel Marriott, Warszawa
25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”
W programie:
- Podawanie informacji o pochodzeniu produktów spożywczych, w tym składników podstawowych, w świetle aktualnych przepisów i wytycznych
- Izomery trans w środkach spożywczych
- Opakowania z recyklingu przeznaczone do żywności
- Nowe składniki żywności – zasady stosowania
- Substancje pomagające w przetwarzaniu
Kto powinien wziąć udział w konferencji?
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnych za sprawy legislacyjne.
Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl
W przypadku pytań proszę o kontakt:
Monika Jonczak, Dyrektor ds. marketingu
tel.: +48 22 830 70 55, e-mail: m.jonczak@pfpz.pl