Konferencja PFPŻ ZP
Produkcja i dystrybucja żywności – kwestie istotne dla przedsiębiorców16 listopada 2023 r.

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” zapraszają do udziału w konferencji pt.: Produkcja i dystrybucja żywności – kwestie istotne dla przedsiębiorców, która odbędzie się w dniu 16 listopada 2023 r. w formule on-line na platformie ZOOM.

Informacja na temat konferencji kliknij tutaj

Formularz rejestracyjny kliknij tutaj

Program:

  • Aktualizacja informacji na temat prac legislacyjnych z zakresu zanieczyszczeń żywności

Andrzej Starski, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH – Państwowy Instytut Badawczy

  • Wymagania mikrobiologiczne pod kątem praktycznym w produkcji żywności

Romualda Dolińska, Silliker Polska Sp. z o.o.

  • Tabliczka mnożenia korzyści – od standardowej usługi do kompleksowego wsparcia branży spożywczej

Zbigniew Florczuk, Climbex (Grupa Impel), Katarzyna Jerzak, Grupa Impel

  • Specyfikacje i znakowanie dodatków do żywności – kwestie wymagające uwagi ze strony przedsiębiorców stosujących dodatki w swoich wyrobach

Joanna Gajda-Wyrębek, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH – Państwowy Instytut Badawczy

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych!

Zapraszamy do udziału!

Kontakt:

Monika Jonczak – dyrektor ds. marketingu

e-mail: m.jonczak@pfpz.pl

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców

ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa