Aktualne wyzwania dla rynku żywnościowego – wybrane działania Prezesa UOKiK i KOWR
oraz doświadczenia przedsiębiorców
Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” zapraszają do udziału w konferencji pt.: Aktualne wyzwania dla rynku żywnościowego – wybrane działania Prezesa UOKiK i KOWR oraz doświadczenia przedsiębiorców, która odbędzie się w dniu 21 marca 2024 r.na platformie Zoom.
Patronem medialnym konferencji jestGospodarka Mięsna.
Formularz rejestracyjny kliknij tutaj
W PROGRAMIE:
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów ochrony środowiska oraz działów prawnych!
Kontakt: Monika Jonczak; e-mail: m.jonczak@pfpz.pl