Gospodarka Mięsna nr 8.2020

Spis Treści

8 Wiadomości – Wydarzenia

12 Personalia

Pakowanie

16 Pakowanie próżniowe – Paweł Sobczak, Wioletta Żukiewicz-Sobczak

Znakowanie

20 Przegląd metod, urządzeń i systemów do znakowania i etykietowania produktów – Marian K. Panasiewicz, Jacek Mazur, Karol Panasiewicz

Dodatki

28 Możliwości zastosowania chitozanu w przetwórstwie mięsa – Aneta Cegiełka, Elżbieta Hać-Szymańczuk

Trendy

34 Mięso z automatu vendingowego – Magdalena Borek-Daruk

38 Przekąski mięsne – smaczna alternatywa – Monika Modzelewska-Kapituła, Katarzyna Tkacz, Weronika Zduńczyk

Jakość

42 Szkolenia pracowników dotyczące jakości – Katarzyna Godlewska

Ekonomia

46 Sytuacja podażowo-popytowa i cenowa na rynku wołowiny – Marzena Trajer

52 Rynek mięsny w Polsce – podstawowe informacje – Robert Mroczek

Informacje

54 POLAGRA 2020 gotowa na nowe. W trosce o Twoje bezpieczeństwo!

Już teraz zaprenumeruj najnowsze wydanie naszego czasopisma.

Gospodarka Mięsna nr 08.2020 [ Kliknij]

Reklama

Skip to content