Gospodarka Mięsna nr 07.2022

SPIS TREŚCI

6             WIADOMOŚCI

RYNEK PRZYSZŁOŚCI

8             EWA KAKIET-SPRINGER

                Syci bez poczucia winy

DODATKI

14           JANUSZ F. POMIANOWSKI

                Dodatki do żywności w przetwórstwie mięsa

WĘDZENIE

18           MARIAN PANASIEWICZ, JACEK MAZUR

Rozwiązania techniczno-technologiczne komór wędzarniczych i urządzeń wspomagających wędzenie

24           HALINA MAKAŁA

Zrębki wędzarnicze i dym z ich spalania – istotne elementy procesu wędzenia

27           PAWEŁ SOBCZAK, KONRAD ŻUKIEWICZ, WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK, ANNA DOMAŃSKA

Wszystko o dymie wędzarniczym

KRONIKA

29           100 lat Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy RP

30           Trendy 2022-2025 od AVO

32           XVII Mistrzostwa Polski Branży Spożywczej w Tenisie Ziemnym – PROMAR OPEN

33           Wizyta w centrum serwisowym CHEP

Reklama

Partnerzy

Skip to content