Gospodarka MIęsna nr 06.2024

Spis treści

2 OD REDAKCJI

4 WIADOMOŚCI

ROZMOWA MIESIĄCA

6 Budujemy polską markę multifoodową – mówi Piotr Her, prezes zarządu SuperDrob i członek zarządu ds. finansowych CPF Poland w ramach Grupy LipCo Foods

ANALIZA

11 Wyhamowanie inwestycji w branży mięsnej

HANDEL

12 Sprzedaż roślinnych zamienników mięsa w sklepach

PRAWO

14 Działania w celu ochrony nazw produktów charakterystycznych dla branży mięsnej

16 Zanieczyszczenia w procesie tradycyjnego wędzenia

POSADZKI

22 Posadzki przemysłowe przeznaczone dla przemysłu spożywczego

NAUKA

26 M. Panasiewicz, J. Mazur: Wymagania i potrzeby dotyczące wykonywania czynności w magazynowaniu i składowaniu żywności

32 O. Nowak, M. Modzelewska-Kapituła: Mięsne produkty panierowane jako przykład żywności wygodnej

WYDARZENIA

36 56. Dni Przemysłu Mięsnego

Reklama

Skip to content