Gospodarka Mięsna nr 02.2024

2 WIADOMOŚCI

4 ROZMOWA MIESIĄCA

Przemysław Gostkiewicz, prezes zarządu Sokołów S.A.

RYNEK

6 GRZEGORZ RYKACZEWSKI

Analiza. Branża mięsna – podsumowanie, perspektywy

8 URSZULA MIAZGA, DARIUSZ GOSZCZYŃSKI, TOMASZ PARZYBUT

Sonda. Jaki będzie 2024 r. dla branży mięsnej?

10 ELŻBIETA SZAREJKO

Handel. Sprzedaż wędlin paczkowanych w sklepach małoformatowych

TECHNOLOGIE/URZĄDZENIA

12 CELLDAS – przyszłość branży mięsnej z technologią

MAYEKAWA

LOGISTYKA/TRANSPORT

14 TOMASZ ROKICKI

Logistyka po pandemii

COVID-19

NAUKA

17 AGNIESZKA STAREK-WÓJCICKA, ALEKSANDRA ROLEWICZ, AGNIESZKA SAGAN

Dodatki naturalne. Składniki fitochemiczne i działanie przeciwutleniające przypraw poprawiających jakość mięsa i jego produktów

20 KATARZYNA TKACZ, MONIKA MODZELEWSKA-KAPITUŁA, MARZENA ZAJĄC

Surowiec. Strategie eliminacji zapachu knura w wieprzowinie

KRONIKA

24 Forum Sektora Wołowiny

Reklama

Skip to content