zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej pt.:
„Przekazywanie konsumentom informacji o produktach spożywczych na opakowaniach”
15 października 2019 r., Hotel Marriott, Warszawa
25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”
W programie:
- Podawanie informacji o pochodzeniu podstawowego składnika produktu
- Ustawa dotycząca oznakowania wyrobów jako wolnych od GMO
- Podawanie dobrowolnych informacji o alergenach
- Nowa formuła jakości produktu dla konsumenta w dobie digitalizacji
- Nazwa produktu spożywczego w świetle wymagań prawnych i orzecznictwa
Kto powinien wziąć udział w konferencji?
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.
Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl
W przypadku pytań proszę o kontakt:
Monika Jonczak, Dyrektor ds. marketingu
tel.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl