2 WIADOMOŚCI
4 ROZMOWA MIESIĄCA
Przemysław Gostkiewicz, prezes zarządu Sokołów S.A.
RYNEK
6 GRZEGORZ RYKACZEWSKI
Analiza. Branża mięsna – podsumowanie, perspektywy
8 URSZULA MIAZGA, DARIUSZ GOSZCZYŃSKI, TOMASZ PARZYBUT
Sonda. Jaki będzie 2024 r. dla branży mięsnej?
10 ELŻBIETA SZAREJKO
Handel. Sprzedaż wędlin paczkowanych w sklepach małoformatowych
TECHNOLOGIE/URZĄDZENIA
12 CELLDAS – przyszłość branży mięsnej z technologią
MAYEKAWA
LOGISTYKA/TRANSPORT
14 TOMASZ ROKICKI
Logistyka po pandemii
COVID-19
NAUKA
17 AGNIESZKA STAREK-WÓJCICKA, ALEKSANDRA ROLEWICZ, AGNIESZKA SAGAN
Dodatki naturalne. Składniki fitochemiczne i działanie przeciwutleniające przypraw poprawiających jakość mięsa i jego produktów
20 KATARZYNA TKACZ, MONIKA MODZELEWSKA-KAPITUŁA, MARZENA ZAJĄC
Surowiec. Strategie eliminacji zapachu knura w wieprzowinie
KRONIKA
24 Forum Sektora Wołowiny