zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej pt.:„Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym”

zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej pt.:

„Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym”

14 listopada 2019 r., Hotel Marriott, Warszawa

25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”

W programie:

  • Stosowanie aromatów w żywności konwencjonalnej oraz w żywności dla dzieci
  • Zanieczyszczenia mikrobiologiczne przypraw stosowanych w produkcji żywności

O organach nadzoru rynku, czyli konsekwencje wprowadzenia ustawy z dnia 13 kwietnia 2016 r.o systemach oceny zgodności i nadzoru rynku

  • Kontrola opakowań przez przedsiębiorców sektora spożywczego
  • Przegląd wiodących standardów stosowanych przez producentów żywności
  • Połączenie Inspekcji Handlowej z Inspekcją Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych

Kto powinien wziąć udział w konferencji?

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.

Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl

W przypadku pytań proszę o kontakt:

Monika Jonczak, dyrektor ds. marketingu

tel.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl