„Prawo pracy 2023 – aktualne wyzwania dla rynku żywnościowego”

KONFERENCJA ON-LINE
23 marca 2023 r.

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” do udziału w konferencji on-line pt.: „Prawo pracy 2023 – aktualne wyzwania dla rynku żywnościowego”, która odbędzie się w dniu 23 marca 2023 r. w godz. 10:00-14:00 na platformie ZOOM. Partnerem merytorycznym konferencji jest Rycak Kancelaria Prawa Pracy i HR.

Informacja na temat konferencji kliknij tutaj

Formularz rejestracyjny kliknij tutaj

Program:

  • Wyzwania związane z wdrożeniem dyrektywy work-life balance
    Marcin Stanecki, Dyrektor Departamentu Prawa Pracy Ministerstwo Rodziny i Polityki Społecznej
  • Zmiany w zakresie prewencyjnych badań trzeźwości pracowników oraz na zawartość narkotyków
    dr Magdalena Rycak, radca prawny w Rycak Kancelaria Prawa Pracy i HR
  • Nowe zasady wprowadzania i stosowania pracy zdalnej  
    dr Artur Rycak, adwokat w Rycak Kancelaria Prawa Pracy i HR
  • Zmiany w umowach na czas określony i umowach na okres próbny
    Anita Gwarek, Departament Prawny Głównego Inspektoratu Pracy
  • Zatrudnienie cudzoziemców

r.pr. Magdalena Osińska – Dyrektor Działu Prawnego PFPŻ ZP

  • Rola lidera w zmiennej rzeczywistości

Andrzej Borczyk, Dyrektor Zarządzający HR w Grupie CCC

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla Zarządów, Działów Prawnych i HR.

Informacja na temat konferencji na stronie www.pfpz.pl

Zapraszamy do udziału w konferencji!