PFPŻ ZP zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej pt.: „Produkcja środków spożywczych – istotne kwestie legislacyjne”

Konferencja szkoleniowa PFPŻ ZP

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców

zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej

Produkcja środków spożywczych – istotne kwestie legislacyjne

26 marca 2020 r., Hotel Marriott, Warszawa

25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”

W programie:

  • Podawanie informacji o pochodzeniu produktów spożywczych, w tym składników podstawowych, w świetle aktualnych przepisów i wytycznych
  • Izomery trans w środkach spożywczych
  • Opakowania z recyklingu przeznaczone do żywności
  • Nowe składniki żywności – zasady stosowania
  • Substancje pomagające w przetwarzaniu

Kto powinien wziąć udział w konferencji?

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnych za sprawy legislacyjne.

Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl

W przypadku pytań proszę o kontakt:

Monika Jonczak, Dyrektor ds. marketingu

 tel.: +48 22 830 70 55, e-mail: m.jonczak@pfpz.pl