zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej pt.:

„Przekazywanie konsumentom informacji o produktach spożywczych na opakowaniach”

15 października 2019 r., Hotel Marriott, Warszawa

 

25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”

 

      W programie:

 

ü  Podawanie informacji o pochodzeniu podstawowego składnika produktu

ü  Ustawa dotycząca oznakowania wyrobów jako wolnych od GMO

ü  Podawanie dobrowolnych informacji o alergenach

ü  Nowa formuła jakości produktu dla konsumenta w dobie digitalizacji

ü  Nazwa produktu spożywczego w świetle wymagań prawnych i orzecznictwa

 

 

 

Kto powinien wziąć udział w konferencji?

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych - pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.

 

Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl

W przypadku pytań proszę o kontakt:

Monika Jonczak, Dyrektor ds. marketingu

tel.: +48 22 830 70 55, email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.