Produkcja środków spożywczych  w świetle wymagań prawnych i wytycznych 

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców

zaprasza do udziału w konferencji PFPŻ ZP

Produkcja środków spożywczych

w świetle wymagań prawnych i wytycznych”

1 marca 2018 r., Hotel Marriott, Warszawa

25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”

W programie m.in.:

 

  • Odpowiedzialność za wady jakościowe w procesie produkcji żywności
  • Obniżanie zawartości akryloamidu w żywności w świetle nowych przepisów
  • Stosowanie substancji dodatkowych, aromatów i enzymów w produkcji żywności
  • HACCP w świetle aktualnych wymagań prawnych i wytycznych

Kto powinien wziąć udział w konferencji?

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych - pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.

 

Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl