zaprasza do udziału w 

„VIII AKADEMII FOOD-LEX – jakość i bezpieczeństwo żywności”

22-23 maja 2019 r., Hotel Manor House SPA w Chlewiskach k. Radomia

25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”

 

Podczas konferencji zostaną przedstawione aktualne i istotne informacje dotyczące przepisów regulujących jakość i bezpieczeństwo żywności.

 

W programie m.in.:

 

ü  dodatki

ü  zanieczyszczenia

ü  opakowania

ü  zmiany przepisów

 

Jak zwykle gwarantujemy najlepszych wykładowców, nieograniczoną możliwość dyskusji w czasie wykładów oraz podczas uroczystej kolacji!

 

Kto powinien wziąć udział w konferencji?

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych - pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnych za sprawy legislacyjne.

 

Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl

 

W przypadku pytań proszę o kontakt:

Monika Jonczak, Dyrektor Marketingu

 tel.: +48 22 830 70 55, email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.