zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej pt.:

„Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym”

14 listopada 2019 r., Hotel Marriott, Warszawa

25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”

 

 

W programie:

 

 

·         Stosowanie aromatów w żywności konwencjonalnej oraz w żywności dla dzieci 

·         Zanieczyszczenia mikrobiologiczne przypraw stosowanych w produkcji żywności

      O organach nadzoru rynku, czyli konsekwencje wprowadzenia ustawy z dnia 13 kwietnia 2016 r.o systemach oceny zgodności i nadzoru rynku

·         Kontrola opakowań przez przedsiębiorców sektora spożywczego 

·         Przegląd wiodących standardów stosowanych przez producentów żywności

·         Połączenie Inspekcji Handlowej z Inspekcją Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych

 

Kto powinien wziąć udział w konferencji?

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych - pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.

 

Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl

W przypadku pytań proszę o kontakt:

Monika Jonczak, dyrektor ds. marketingu

 

tel.: +48 22 830 70 55, email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.