Spotkanie rzemieślników branży spożywczej z Ministrem Rolnictwa i Rozwoju Wsi Spotkanie rzemieślników branży spożywczej z Ministrem Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Polska wołowina obiera kierunek na zrównoważony rozwój Polska wołowina obiera kierunek na zrównoważony rozwój
GK Gobarto wypracowała 42,46 mln zł EBITDA po trzech kwartałach 2018 roku GK Gobarto wypracowała 42,46 mln zł EBITDA po trzech kwartałach 2018 roku
Koncert ku czci Marszałka Józefa Piłsudskiego i Jego Żołnierzy Koncert ku czci Marszałka Józefa Piłsudskiego i Jego Żołnierzy
Międzynarodowa Konferencja dodatków spożywczych i suplementów – już w listopadzie! Międzynarodowa Konferencja dodatków spożywczych i suplementów – już w listopadzie!
Gęsina na imieninach 2018 Gęsina na imieninach 2018
OMRON otwiera laboratorium innowacji w Tychach OMRON otwiera laboratorium innowacji w Tychach
TechFood Practic TechFood Practic
Polska wołowina na japońskim stole Polska wołowina na japońskim stole
Zrestrukturyzowana Krajowa Rada Gastronomii i Cateringu Zrestrukturyzowana Krajowa Rada Gastronomii i Cateringu
Kongres eksportu spożywczego Kongres eksportu spożywczego
zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej
Biogazowanie produktów ubocznych Biogazowanie produktów ubocznych
Multi Washer - uniwersalne zmywarki wózkowe dla przemysłu mięsnego Multi Washer - uniwersalne zmywarki wózkowe dla przemysłu mięsnego
PROMAR z nowoczesną silosownią PROMAR z nowoczesną silosownią
na TAROPAKU w Poznaniu na TAROPAKU w Poznaniu
Badanie towarów spożywczych Badanie towarów spożywczych
XXII Pałuckie Targi Rolne i XV Pałucka Wystawa Zwierząt Hodowlanych XXII Pałuckie Targi Rolne i XV Pałucka Wystawa Zwierząt Hodowlanych
GK Gobarto z wyższymi przychodami w I półroczu 2018 r. GK Gobarto z wyższymi przychodami w I półroczu 2018 r.
Polskie Mięso - Ambrozja Smaku - Promocja Mięsa Wieprzowego Polskie Mięso - Ambrozja Smaku - Promocja Mięsa Wieprzowego
Walne zgromadzenie członków Cechu Przedsiębiorców Branży Mięsnej Ziemi Łódzkiej Walne zgromadzenie członków Cechu Przedsiębiorców Branży Mięsnej Ziemi Łódzkiej
Współczesne instalacje chłodnicze Współczesne instalacje chłodnicze
Jak można oszczędzać w sklepie Jak można oszczędzać w sklepie
Grupa Gobarto poprawiła wyniki finansowe Grupa Gobarto poprawiła wyniki finansowe"
II edycja konferencji II edycja konferencji "Narodowy Dzień Swini""
Relacja z konferencji PFPŻ ZP pt.: Relacja z konferencji PFPŻ ZP pt.: "Produkcja środków spożywczych w świetle wymagań prawnych i wytycznych"
Gęsina na imieninach 2017 Gęsina na imieninach 2017
VIII Forum 100 - Doroczna Gala Przemysłu Żywnościowego VIII Forum 100 - Doroczna Gala Przemysłu Żywnościowego
Wystartował FOODPARTNER, program edukacyjny dla firm branży spożywczej Wystartował FOODPARTNER, program edukacyjny dla firm branży spożywczej
Inwestycje w chłodnictwie. Jak uniknąć błędów inwestycyjnych? Inwestycje w chłodnictwie. Jak uniknąć błędów inwestycyjnych?
IV Kongres Bezpieczeństwa Żywności IV Kongres Bezpieczeństwa Żywności
Rozmowa z Marcinem Łazickim - Dyrektorem Działu Chłodnictwa ELEKTRONIKA SA - Technika Chłodnicza Rozmowa z Marcinem Łazickim - Dyrektorem Działu Chłodnictwa ELEKTRONIKA SA - Technika Chłodnicza
Rada Promocji Żywności Prozdrowotnej przy SITSpoż. Rada Promocji Żywności Prozdrowotnej przy SITSpoż.
Finalizacja zakupu zakładów przetwórstwa mięsa Grupy Pini Finalizacja zakupu zakładów przetwórstwa mięsa Grupy Pini
Branża drobiarska wychodzi naprzeciw antybiotykom Branża drobiarska wychodzi naprzeciw antybiotykom
Większa suma korzyści Polagra-Tech 2017 Większa suma korzyści Polagra-Tech 2017
Promar rozbudowuje zakład produkcyjny w Zawierciu Promar rozbudowuje zakład produkcyjny w Zawierciu
27-28 MAJA OLSZTYN, KORTY JODŁOWA 27-28 MAJA OLSZTYN, KORTY JODŁOWA
Weterynarze z Chin kontrolują kolejne polskie zakłady produkcji drobiu Weterynarze z Chin kontrolują kolejne polskie zakłady produkcji drobiu
Na zdjęciu od lewej: Wang Junbing (Sekretarz Generalny CIQA), Łukasz Dominiak Polski drób w Chinach – otwarcie przedstawicielstwa branży w Szanghaju