czwartek, 25 kwietnia, 2024

Gospodarka Mięsna nr 03.2020

Już teraz zaprenumeruj archiwalne wydanie naszego czasopisma.

Gospodarka Mięsna nr 03.2020 [ Kliknij]

Gospodarka Mięsna nr 02.2020

Już teraz zaprenumeruj archiwalne wydanie naszego czasopisma.

Gospodarka Mięsna nr 02.2020 [ Kliknij]

Gospodarka Mięsna nr 01.2020

Już teraz zaprenumeruj archiwalne wydanie naszego czasopisma.

Gospodarka Mięsna nr 01.2020 [ Kliknij]

W sam raz na grilla – kaszanka gryczana od ZM Pekpol

Kaszanka gości na polskich stołach od wieków, a od kilku lat coraz częściej pojawia się na grillu, pikniku, a nawet wytwornych bankietach. Ta przygotowana przez ZM Pekpol w linii Super Grill jest wyrazista w smaku, dzięki kompozycji naturalnych przypraw.  

Odpowiednio przygotowana kaszanka gryczana jest nie tylko aromatyczna, ale stanowi źródło dobrze przyswajalnego żelaza i magnezu. To produkt, który można przyrządzić na wiele sposobów. Jest idealna na grilla, ale świetnie smakuje także przyrumieniona na patelni lub w piekarniku, z cebulką, jabłkiem, boczkiem lub pomidorami. Niektórzy serwują ją z jajkiem i pieczarkami. Jej charakterystyczny smak i aromat to zasługa kaszy gryczanej i dodatku naturalnych przypraw.

www.pekpol.pl

Gospodarka Mięsna nr 12.2019

Już teraz zaprenumeruj archiwalne wydanie naszego czasopisma.

Gospodarka Mięsna nr 12.2019 [ Kliknij]

Gospodarka Mięsna nr 11.2019

Już teraz zaprenumeruj archiwalne wydanie naszego czasopisma.

Gospodarka Mięsna nr 02.2019 [ Kliknij]

Gospodarka Mięsna nr 10.2019

Już teraz zaprenumeruj archiwalne wydanie naszego czasopisma.

Gospodarka Mięsna nr 10.2019 [ Kliknij]

Gospodarka Mięsna nr 09.2019

Już teraz zaprenumeruj archiwalne wydanie naszego czasopisma.

Gospodarka Mięsna nr 09.2019 [ Kliknij]

Gospodarka Mięsna nr 08.2019

Już teraz zaprenumeruj archiwalne wydanie naszego czasopisma.

Gospodarka Mięsna nr 08.2019 [Kliknij]

Gospodarka Mięsna nr 07.2019

Już teraz zaprenumeruj archiwalne wydanie naszego czasopisma.

Gospodarka Mięsna nr 07.2019